Pieprze
-
Pieprz Czerwony - NMR
Waga: 20g
Zastosowanie: Z początku jego smak jest lekko słodkawy, lecz potem można go opisać jako pikantny. Nie obejdą się bez niego wszelkie zupy, sosy, dania mięsne, warzywa, marynaty, oraz jaja. Doskonały jako dodatek do galaret, ryb, oraz gulaszu. Jego dodatkowym atutem jest fakt, iż sprzyja procesom trawiennym.
Kraj pochodzenia: Brazylia
Dowiedz się więcej5,49 zł -
Pieprz Zielony Ziarnisty - NMR
Waga: 20g
Zastosowanie: Jego smak jest delikatniejszy od smaku pieprzu czarnego, lecz łączy je podobne zastosowanie. Świetnie podkreśli smak mięs, sosów, zup, oraz sałatek. Poprawi również smak jaj i serów, a jego niewielka ilość sprawdzi się jako dodatek do deserów. Jego dodatkowym atutem jest fakt, iż sprzyja procesom trawiennym.
Kraj pochodzenia: Indie
Dowiedz się więcej5,49 zł