Kuchnia włoska
-
Przyprawa Śródziemnomorska - Evita
Waga: 50g
Zastosowanie: Najlepiej skomponuje się z klasycznym spaghetti, pizzą, risotto, zapiekankami, oraz sałatkami. Dopełni smak jaj, sałatek, kremów, oraz sosów. Będzie świetnie smakować w połączeniu z pomidorami. Nie może jej zabraknąć u amatorów kuchni włoskiej, gdyż nada każdemu daniu charakterystycznego aromatu.
Składniki: bazylia, cząber, estragon, tymianek, gałka muszkatołowa, liść laurowy, kurkuma, czosnek, pieprz czarny, cebula, ziele angielskie, sól.
Dowiedz się więcej3,29 zł -
Papryka Jalapeno - Evita
Waga: 20g
Zastosowanie: do zup, sosów, mięs, do sałatek, do marynat i kiszonek. Jest to jedna z najostrzejszych papryk. Kapsaicyna nadająca jej ostrość wykazuje właściwości uśmierzające bóle, łagodzące migreny, a także problemy z zatokami oraz infekcje
Kraj pochodzenia: Węgry
Dowiedz się więcej5,99 zł